Meghívó kézműveseknek

3/17/2022

2022. április 23-án immár 25. alkalommal kerül megrendezésre a Szent György-napi Sokadalom és kézműves vásár. Az idén is szeretnénk alkalmat, helyet teremteni az évek óta nagyszerű hangulatú KÉZMŰVES és GASZTRONÓMIAI VÁSÁRRA.

MEGHÍVÓ KÉZMŰVESEKNEK

a 25. SZENT GYÖRGY-NAPI SOKADALOM, Kézműves vásár és Waldorf művészeti találkozóra!
Óbuda, Fő tér! 2022. április 23. 10:00 - 21:00
  
Kedves kézművesek, mesterek, pedagógusok, alkotó közösségek!
2022. április 23-án immár 25. alkalommal kerül megrendezésre a Szent György-napi Sokadalom és kézműves vásár.
Az idén is szeretnénk alkalmat, helyet teremteni az évek óta nagyszerű hangulatú KÉZMŰVES és GASZTRONÓMIAI VÁSÁRRA.
Ezúton szeretnénk megköszönni minden résztvevőnek az eddigi lelkes jelenlétet és a sok szépséges kézműves portékát és hívogatni Mindnyájatokat a 2022-es ünnepre, KÉZMŰVESKÉNT és GASZTRONÓMIÁVAL érkező RÉSZTVEVŐKÉNT!
  
Kérünk Benneteket, hogy a felhívást minél szélesebb körhöz juttassátok el, s a jelentkezési lap kitöltésével küldjétek vissza a vásáron való részvételi szándékotokat.
  
JELENTKEZÉS ITT
  
A jelentkezés elfogadásáról valamint a rendezvényre való betelepülésről és a Fő térre való behajtási engedélyek intézéséről és díjáról minden résztvevőt levélben értesítünk. A részvétel a szerződés aláírásàval és a területfoglalási díj befizetésével válik véglegessé.
  
KÖLTSÉGEK: A vásár területfoglalási díjának költségével és a vásározók adományaival az Óbudai Waldorf Iskola művészeti munkáját és a rendezvény létrejöttét segítik!
  • TERÜLETFOGLALÁSI DÍJ KÉZMŰVESEK, NÉPI ÉS IPARMŰVÉSZETI PORTÉKÁKAT ÁRUSÍTÓ MESTEREK, VÁSÁROZÓK SZÁMÁRA kecskelábas standdal: 12.000 Ft + áfa
  • SAJÁT STANDDAL: 5000 Ft + áfa/fm. (max. helyigény. 3 fm. lehet)
  • WALDORF intézményeknek, kizárólag óvodáknak, iskoláknak a területfoglalás díja, a vásári bevétel 20%-a.
  • Gasztronómiával és szabadtéri vendéglátással kapcsolatban kérjük, hogy küldjenek jelentkezési lap mellé bemutatkozó anyagot. A bérleti díj az igényelt terület vagy faház nagyságától és az árusítani kívánt terméktől függően kerül megállapításra.
Jelentkezési határidő: 2022. április 10.
A jelentkezéseket 50 résztvevőig fogadjuk, jelentkezési sorrendben!
Kérdéseiteket az alábbi elérhetőségeken várjuk:
  
Beke Kata
(Óbudai Waldorf Iskola projektvezető) +36-30/207-8029
E-mail: unnepekwaldorfobuda@gmail.com

A PROGRAMRÓL

A hosszú évek alatt hagyománnyá vált, hogy ezen a hétvégén az Óbudai Waldorf Iskola birtokba veszi a Fő teret, s az ország számos Waldorf Művészeti csoportja, intézménye képviselteti magát, hogy muzsikával, tánccal, kézműves kirakodóvásárral s az óriás sárkány legyőzésével köszöntsük a tavaszt. A 2022-es esztendő kiemelt fontosságú, hiszen több mint negyed évszázadosak lettünk és 2 év kényszerszünet után újra közösen ünnepelhetünk. A rendezvényen a Szent György–nap kulturális hagyományait megidéző, hagyományéltető művészeti programok, játékok, koncertek, és színházi előadások, a Szent György-legenda bemutatása, kiállítások, kerekasztal beszélgetések, pedagógiai műhely, és az ország több részéről érkező számos Waldorf művészeti produkció várja a közönséget. Művészeti projektünkkel valamint az országosan is elismert Szent György-napi Kézműves Vásárral szeretnénk az idén is gazdagítani a kerület kiemelkedően színvonalas és színes kulturális életét.
  
A programok az idén 10.00 – 21.00 között várják a közönséget!
  
Szeretettel várunk mindenkit!
Szervező, házigazda: Óbudai Waldorf Iskola
Technikai lebonyolító: Festum Rendezvényszalon Kft.
Folyamatosan frissülő információk: https://www.facebook.com/tavaszunnep