Koncertmaraton a Nagyszínpadon

4/18/2024

Az Óbudai Waldorf Gimnázium diákjai nem egy, de rögtön négy zenekarral lépnek fel a közönség előtt.

Connexion
Mi vagyunk a Connexion zenekar, mely az indie könnyűzenei műfajban tevékenykedik. Tevékenységünk középpontjában a már ismert dalok sajátos újra hangszerelése áll, mely során az adott műveket egyedi hangzásunkkal ötvözzük. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk saját szerzeményeink megalkotására is, melyek bemutatását a közeljövőben tervezzük.
A zenekar tagjai:
Mayer Írisz - ének
Bihari Márton - elektromos gitár
Papp Zsombor - basszusgitár
Ladányi Bertalan - akusztikus gitár
Wrong Way
3 évvel ezelőtt jött létre a zenekar, jelenleg 10 saját számunk van. Két zenei stílus között ugrálunk: funk és rock. Sőt, a legújabb dalunkban megpróbáltuk összemosni a két műfajt és meglepően jól sikerült. Eleinte négyen kezdtük a zenélést, később csatlakozott Lia, mint második énekes. Mivel mind a négyen gitározunk, nehézséget okozott a hangszerek elosztása, de végül Lóci bevállalta a dobos szerepét és Zalán akasztotta nyakába a basszusgitárt. Azóta így zenélünk és ezt hosszú évekig tervezzük még.
A zenekar tagjai:
Benda Lia - vokál
Horvát-Ott Jónás - ének, gitár, billentyű
Hajós Bence - gitár, billentyű, vokál
Agócs Lőrinc - dob, vokál
Orbán Zalán - basszusgitár, vokál
Tyndall
A Tyndall zenekar tagjai - nevükből adódóan - fénysugárként jelennek meg előttetek. Tiszta lelkükkel, pop-rock dalaik által magával ragadnak titeket. Ha együtt van ez a 4 ember, akkor bármi megtörténhet, a legpozitívabb szempontból. Az összhang köztük kilométerekől észrevehető, ezt ők ki is használják és elképesztő energiáikat zenén keresztül átadják.
A zenekar tagjai:
Kiss Bodza - ének
Vanák Gábor - dob
Megadja Károly - gitár
Orbán Zalán - basszusgitár
NemesEs
A zenekar tagjai:
Rózsa Zalán - gitár, ének
Hammouche Ayman Dante - basszusgitár
Dudás Balázs - dob