27. Szent György-napi sokadalom, kézműves vásár és Waldorf művészeti találkozó - JELENTKEZÉS!

1/17/2024

A számos program mellett az idén is szeretnénk alkalmat, helyet teremteni az évek óta nagyszerű hangulatú KÉZMŰVES és GASZTRONÓMIAI VÁSÁRNAK. Ezúton szeretnénk megköszönni minden résztvevőnek az eddigi lelkes jelenlétet, a sok szépséges kézműves portékát és hívogatni Mindnyájatokat a 2024-es ünnepre, KÉZMŰVESKÉNT és GASZTRONÓMIÁVAL érkező RÉSZTVEVŐKÉNT! Kérünk Benneteket, hogy a felhívást minél szélesebb körhöz juttassátok el, s a jelentkezési lap kitöltésével küldjétek vissza a vásáron való részvételi szándékotokat.

MEGHÍVÓ 2024. április 27., szombat 10:00 - 22:00

ÓBUDA - FŐ TÉR

27. SZENT GYÖRGY-NAPI SOKADALOM, KÉZMŰVES VÁSÁR és WALDORF MŰVÉSZETI TALÁLKOZÓ

2024. április 27-én immár 27. alkalommal kerül megrendezésre a Szent György-napi Sokadalom és Kézműves vásár.

A számos program mellett az idén is szeretnénk alkalmat, helyet teremteni az évek óta nagyszerű hangulatú KÉZMŰVES és GASZTRONÓMIAI VÁSÁRNAK.
Ezúton szeretnénk megköszönni minden résztvevőnek az eddigi lelkes jelenlétet, a sok szépséges kézműves portékát és hívogatni Mindnyájatokat a 2024-es ünnepre,
KÉZMŰVESKÉNT és GASZTRONÓMIÁVAL érkező RÉSZTVEVŐKÉNT!

Kérünk Benneteket, hogy a felhívást minél szélesebb körhöz juttassátok el, s a jelentkezési lap kitöltésével küldjétek vissza a vásáron való részvételi szándékotokat.

JELENTKEZÉS ITT!

A jelentkezés elfogadásáról minden résztvevőt levélben értesítünk. A részvétel a szerződés aláírásàval és a területfoglalási díj befizetésével válik véglegessé.
KÖLTSÉGEK: A vásár területfoglalási díjával és a vásározók adományaival az Óbudai Waldorf Iskola művészeti munkáját és a rendezvény létrejöttét segítik!

  • TERÜLETFOGLALÁSI DÍJ KÉZMŰVESEK, NÉPI ÉS IPARMŰVÉSZETI PORTÉKÁKAT ÁRUSÍTÓ MESTEREK, VÁSÁROZÓK SZÁMÁRA kecskelábas standdal: 18.000 Ft + áfa
  • SAJÁT STANDDAL: 9.000 Ft + áfa/fm. (max. helyigény. 3 fm. lehet, kérjük a jelentkezésnel a pontos saját stand méretet megjelölni!)
  • WALDORF intézményeknek, kizárólag óvodáknak, iskoláknak a területfoglalás díja, a vásári bevétel 20%-a.
  • Gasztronómiával és szabadtéri vendéglátással kapcsolatban kérjük, hogy küldjenek jelentkezési lap mellé bemutatkozó anyagot. A bérleti díj az igényelt terület vagy faház nagyságától és az árusítani kívánt terméktől függően kerül megállapításra.

A jelentkezési határidő: 2024. április 01.
A jelentkezéseket 50 résztvevőig fogadjuk, jelentkezési sorrendben!

Az idén is várjuk a tombola felajánlásokat, melyért külön reklámfelületet biztosítunk online és a helyszínen is!

Kérdéseiteket az alábbi elérhetőségeken várjuk:
Beke Kata (Óbudai Waldorf Iskola projektvezető) +36-30/207-8029
E-mail: unnepekwaldorfobuda@gmail.com

A PROGRAMRÓL:


A hosszú évek alatt hagyománnyá vált, hogy ezen a hétvégén az Óbudai Waldorf Iskola birtokba veszi a Fő teret, s az ország számos Waldorf Művészeti csoportja, intézménye képviselteti magát, hogy muzsikával, tánccal, kézműves kirakodóvásárral s az óriás sárkány legyőzésével köszöntsük a tavaszt.
A rendezvényen a Szent György–nap kulturális hagyományait megidéző, hagyományéltető művészeti programok, játékok, koncertek, és színházi előadások, a Szent György-legenda bemutatása, kiállítások, kerekasztal beszélgetések, pedagógiai műhely, és számos Waldorf művészeti produkció várja a közönséget. Művészeti projektünkkel valamint az országosan is elismert Szent György-napi Kézműves Vásárral szeretnénk az idén is gazdagítani a kerület kiemelkedően színvonalas és színes kulturális életét.

A programok az idén is 10.00 – 22.00 között várják a közönséget! A vásár 10:00 - 19:00 között tart nyitva.
Szeretettel várunk mindenkit!

Szervező, házigazda: Óbudai Waldorf Iskola
Festum Rendezvényszalon Kft.
Aktuális infók az eseményről: www.tunderkertkozossegiter.hu
Facebook.com/tavaszunnep